M3 E46 olszi
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Re: M3 E46 olszi
Mocy jest zawsze mało pozostaje kompresor lub m5/m6 e6x 

Tak Mały masz rację ale chyba wybrałbym zestaw od firmy Ess zamiast M5 czy M6.... Brakuje mi trochę dźwięku V8 który miałem w m5 e39 ale jest na to sposób zakup e92 hehehe ale narazie do końca wakacji spokojnie są inne wydatki...
Mnie też kusi strasznie to V8 w E92 i właśnie DKG. Powiem Ci, że jakbym miał zamieniać to właśnie taką najlepiej niebieską, z MDM, EDC i DKG, z carbondachem bez żadnego tam szybra.
Jak ktoś chce się zamienić to PW
Jak ktoś chce się zamienić to PW

Temperatura oleju z miasta na oleju millers cfs nt ciężko by przekroczyć połowę a na tws castrol było zawsze dużo więcej... Wrzucam to jako ciekawostka... Miasto Warszawa duży ruch miejski.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A i była to jazda normalna jak to w korku ale jak jeździmy ostrzej to jest trochę większa temp ale itak mniej niż połowa.... Polecam ten olej teraz będę wymieniał i zaleje go ponownie...
Emka w trasie do Trójmiasta... Wóz ma się dobrze niedługo kolejna wymiana oleju bo km szybko rosną.
Wiadomo po każdej jeździe auto musi być umyte szczególnie latem bo przód od robaków wygląda strasznie polecam środek firmy Carchem z naturalnym pH nie zmywa woskow a bez problemu usuwa wszystko.
No Millers pod tym względem jest super jak jeżdżę zawsze jest poniżej 100 czasem równo 100 najwięcej ile mi pokazało to lekko ponad 100 około 102 -103 stopni
Mam dokładnie tak samo z temperatura... A teraz tankowanie i wyjazd na tor Poznań.
Na Liqui Moly podobne obserwacje, co na Millers - temp. nawet przy ostrej jeździe przy ca. 20 st. C nie przekracza połowy. Porządne oliwy.
W m5 miałem liqui moly i pamiętam że też było ok ale tylko raz go zalałem bo później auto sprzedałem... Tesknij się za dźwiękiem v8...
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
TEMAT POSPRZĄTAŁEM I NA TĄ CHWILĘ ZAMYKAM.
Na prośbę autora wątku znowu go otworzę.
Wszelkie tego typu wycieczki, które miały miejsce w tym temacie proszę kierować na pw. Pamiętajcie, że jest to forum publiczne i jego przeglądanie nie wymaga zarejestrowania się. W związku z czym trzymajcie jako taki poziom dyskusji. Dajcie spokój z wzajemnym obrażaniem się i grożeniem bo to nie podstawówka tylko forum miłośników BMW M.
Na prośbę autora wątku znowu go otworzę.
Wszelkie tego typu wycieczki, które miały miejsce w tym temacie proszę kierować na pw. Pamiętajcie, że jest to forum publiczne i jego przeglądanie nie wymaga zarejestrowania się. W związku z czym trzymajcie jako taki poziom dyskusji. Dajcie spokój z wzajemnym obrażaniem się i grożeniem bo to nie podstawówka tylko forum miłośników BMW M.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Mka sprzedana.... Żal ale będzie kolejne...ważne że jest w dobrych rękach.